Načítání...

Prodej novostavby v Krušných horách 4+kk, 111m2, pozemek 901 m2, Nejdek – Tisová

O nemovitosti

Představujeme vám elegantní zkolaudovanou novostavbu rodinného domu situovanou v malebné obci Tisová u Nejdku, obklopenou krásou Krušných hor.

Tento moderní dům je navržen s důrazem na komfort, funkčnost a energetickou účinnost. V přízemí se nachází prostorné zádveří, které vede do hlavní chodby se schodištěm. Vedle se nachází praktická komora, koupelna s WC a útulný obývací pokoj s integrovaným kuchyňským koutem, který je ideálním místem pro rodinné setkání. V podkroví domu je umístěna další koupelna s WC, hlavní ložnice poskytující klidné útočiště a další dva obytné pokoje, které lze využít jako dětské pokoje nebo pracovny.
Dům je vybaven moderním tepelným čerpadlem vzduch-voda s výkonem 7 kW a v celém objektu je instalováno podlahové topení, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a snižuje energetické nároky.

Exteriér domu je stejně působivý jako interiér. Jižní orientace zajišťuje optimální využití slunečního svitu a na pozemku je připraveno parkování pro tři vozidla. Stavba využívá inovativní keramické železobetonové panely Liapor, které poskytují vynikající zvukovou a tepelnou izolaci. Střecha z kvalitního plechu od českého výrobce Satjam je doplněna o izolační panely Isover, což zvyšuje energetickou efektivitu domu. Okna německé značky VEKA a střešní okna Velux zaručují vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Dům je navíc vybaven vlastní čističkou odpadních vod a hlubinným vrtem, který zajišťuje dostatek kvalitní pitné vody. Pro ekologicky smýšlející majitele je připravena nádrž na dešťovou vodu a na hranici pozemku se nachází pramen, který lze využít pro zavlažování zahrady nebo jako alternativní zdroj vody.

Oblast Nejdek a Tisová je opravdu působivá svou historií i přírodními krásami. Hornictví zde má dlouhou tradici, sahající až do 15. století. Vesnice Tisová, která se vyvinula z malého osídlení na rýžovištích cínu do prosperujícího hornického města, je dnes svědkem bohaté historie regionu. Přírodní park Jelení v Krušných horách je domovem rozmanitých ekosystémů, včetně rašelinišť a klečových lesů, které jsou ideální pro pěší turistiku a pozorování přírody. Dopravní dostupnost oblasti je zajištěna železniční stanicí Nejdek-Tisová a autobusovými spoji, což umožňuje snadný přístup k těmto historickým a přírodním pokladům. Blízkost německé hranice navíc otevírá další možnosti pro rekreaci, jako je lyžování a horská kola.

Pokud hledáte domov, který kombinuje moderní technologie s harmonií přírody, tento dům je pro Vás ideální volbou. Nabízíme také možnost prohlídky sousedního domu určenému k dokončení interiérů.

Nabízíme vám atraktivní možnost financování hypotékou. Naši experti jsou připraveni zajistit vám nejvýhodnější podmínky, které budou přizpůsobeny vašim individuálním potřebám. A jako bonus, od nás obdržíte pojištění nemovitosti na první rok zcela zdarma.
Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku, abychom Vám mohli obě nemovitosti představit osobně.

CENA včetně provize 9 990 000 Kč
  • Typ nabídky:
    Prodej
  • Stav nabídky:
    Aktivní
  • Typ nemovitosti:
    Domy
  • Typ / Dispozice:
    Rodinný
  • Stav nemovitosti:
    Novostavba
  • Ener. třída:
    G - Mimořádně nehospodárná
  • Vybavení nemovitosti:
    Ano
  • Konstrukce:
    Smíšená
  • Telekomunikace:
    Internet
  • Telekomunikace:
    Kabelové rozvody
  • Telekomunikace:
    Satelit

Další specifikace

111 m²Typ nemovitostiDomy
VybavenostAno
3. MístaParkovištěAno
VÝTAHne
počet pokojů4 pokoje
Typ objektuPatrový
Typ konstrukceSmíšená
PolohaKlidná část obce
S TOUTO NEMOVITOSTÍ VÁM POMŮŽE
Stanislav Hlobilek
TELEFONNÍ SPOJENÍ+420 731 600 650 NAPIŠTE MAKLÉŘIhlobilek@blancreality.cz ZOBRAZIT DETAIL MAKLÉŘE
Líbí se vám tato nabídka? Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku.

Podobné nemovitosti

VŠECHNY NEMOVITOSTI